Interijeri

PicMonkey Collage

Preslatki dom kao stvoren za uživanje

Zavirite u jedan preslatki dom u kojemu je također počelo božićno raspoloženje. Da se primijetiti kako vlasnici imaju osjećaj za lijepo po načinu na koji su dekorirali svoj životni prostor. Uz minimun božićnih dekoracija, cijeli interijer odiše jednostavnošću i elegancijom, a u isto vri ...

PicMonkey Collage

Božićna čarolija u interijeru

Božićne bajke u nekim domovima već su počele. Jeste li i vi krenuli s ukrašavanjem svog životnog prostora kako biste u potpunosti dočarali najljepši dio godine koji je pred nama? Mi vas uvijek volimo inspirirati pa vam večeras donosimo slike jednog prekrasnog doma koji je dobio novo ruho - ...

PicMonkey Collage

Obiteljski dom uređen u nježnim nijansama boja

Kombinacija pastelnih boja u interijeru može biti izuzetno lijepa i romantična, samo se trebamo znati poigrati istima na pravi način. Nježne nijanse boja interijeru daju određenu dozu elegancije te doze romantike, nježnosti i harmonije.

PicMonkey Collage

Čista romantika i idila za poželjeti u interijeru

Vjerujemo da ćemo sve romantične duše oduševiti “otvaranjem” vrata jednog božanstveno uređenog doma u kojemu romantike ne manjka. Romantika, toplina, elegancija, harmonija - dozu svega navedenog u prostoru ćemo na lagan način postići korištenjem raznih dekorativnih elemenata i detalja. ...

PicMonkey Collage

Sva čarolija Božića prikazana u nekoliko fotografija

Još nas jako malo vremena dijeli od najljepšega, najveselijega i najkreativnijega blagdana u godini. Božić je vrijeme koje u nama budi uspavanu kreativnost, te istu s puno radosti koristimo za dekoraciju vlastitoga doma u blagdanskom duhu. Adventski vijenci, kićenje bora, dekoracija interijera ...

naslovna

Božićna bajka u interijeru koji odiše šarmom

Predstavljamo vam jedan šarmantno uređen dom u kojem je Božić već započeo. Jako nas se dojmio decentan i istančan ukus za blagdansko dekoriranje, pa možete primijetiti kako je sve dozirano i odmjereno.

PicMonkey Collage

Atraktivni obiteljski dom u bijelom

Otvaramo vam vrata jednog atraktivnog obiteljskog doma koji je uređen u bijeloj boji. Nailazimo na jako puno interijera koji su uređeni u ovoj boji, a razlog tome je njena prilagodljivost u interijeru koja se može jako dobro iskoristiti.

naslovna

Elegantan, ženstven i profinjen dom

Danas vam otvaramo vrata jednog profinjeno uređenog doma koji ima sve karakteristike savršeno uređenog interijera za poželjeti. Čim zavirite, na prvu će vam biti jasno zašto.

PicMonkey Collage

Zavidno lijep interijer u koji se isplati zaviriti

Dašak glamura u interijeru je uvijek dobrodošao, zar ne? Malu dozu istoga možemo postići odabirom samo jednog raskošnijeg dekorativnog elementa. Boje također mogu pridonijeti efektu glamura - odabirom ljubičaste, bordo, zlatne ili pak srebrene nijanse postići ćete glamurozan izgled.

naslovna

Božićno dekoriranje sa stilom

Božićna čarolija svuda je oko nas. Prekrasna energija je u zraku dok isčekujemo najljepši kršćanski blagdan kako bismo vrijeme proveli sa najmilijima.

PicMonkey Collage

8 božićnih drvaca iz snova

Simbol Božića, jedna od najopularnijih dekoracija koju se povezuje s proslavom ovog velikog blagdana - božićno drvce je definitivno must have svakog doma.

PicMonkey Collage

Romantičan i harmoničan ugođaj u interijeru

Svakom od nas je estetika vlastitog doma bitna, no svi ćemo se složiti da sterilnost u interijeru nije nikako poželjna, te da prostor treba odisati toplinom. Interijer u kojem živimo treba bit harmoničan i boravak u istom treba biti izuzetno ugodan.

naslova

Zima kao inspiracija u interijeru

Dom čija vam vrata danas otvaramo u potpunosti nas je oduševio svojim interijerom u kojem dominiraju siva i bijela boja koje u ovoj kombinaciji izgledaju uistinu fantastično. Svojim uređenjem ovaj dom podsjeća na bajkovitu, zimsku idilu koja usprkos tome odiše toplinom.

PicMonkey Collage

Betin dom uređen s puno stila

Adaptacija, igra bojama, odabir namještaja, dekoracija - puno je koraka koji vode ka savršeno uređenom domu i baš svaki je bitan. Gospođa Beti savršeno dobro zna sva pravila koja vode do lijepog i harmoničnog interijera, i baš zbog toga nam je iznimno zadovoljstvo otvoriti vam vrata njene oa ...