Interijeri

PicMonkey Collage

Bajkovito uređenje doma koji oduševljava

Vodimo vas u jedan bajkovito uređeni dom koji oduševljava svojim veselim i prpošnim uređenjem. Ovo je definitivno jedan od onih domova iz kategorije neobično uređenih koji se može pohvaliti drugačijim pristupom od onih s kojima se susrećemo svakodnevno.

NASLOVNA

Dekoracije iz H&M-a koje će dignuti svaki dom

Jedan od najpoznatijih švedskih brednova, H&M, koji je stekao naklonost brojnih kupaca zbog pristupačnih cijena i odličnih dizajnova, u svom asortimanu nudi i preslatke stvarčice za dom. Posteljina sa zanimljivim dizajnom, svijećnjaci, vaze, jastučići - samo su dio primamljive ponude koja će ...

naslovna

Urbani, minimalistički dom

Otvaramo vam vrata jednog urbanog, minimalistički uređenog doma koji je je zaista pravi primjer kako ovaj stil uređenja ne mora nužno odavati dojam hladnoće.

PicMonkey Collage

Dom koji će oduševiti sve dame

Sve naše dame ćemo danas “upoznati” s jednim prekrasno uređenim domom koji karakteriziraju nježne nijanse boja i romantične dekoracije. Ukoliko se odlučujemo za pastelne nijanse boja prilikom uređenja interijera, potrebno je paziti na količinu istih kako nam dom ne bi nalikovao na “bar ...

PicMonkey Collage

9 toplih, obiteljskih interijera za poželjeti

Sve ljubitelje lijepo uređenih domova i danas ćemo "upoznati" s nekoliko skladno uređenih interijera koji pršte dobrim stilom. Dobitne kombinacije boja, pažljivo odabran namještaj, dekorativni elementi koji daju draž svakom prostoru - sve navedeno čini savršeno uređen dom.

naslovna

10 proizvoda koje u Ikei možete kupiti na popustu od 50% već od 9.90 kuna

Vrijeme blagdanskih popusta je krenulo. I švedski gigant Ikea snizio je cijene odabranih proizvoda na -50%. Na velikom blagdanskom popustu koji traje od 27.12.2016 - 29.01.2017 možete pronaći preko stotine artikala za dom sniženih za pola cijene. Kuhinjski elementi, ladičari, fotelje, sofe na ...

PicMonkey Collage

Veselo uređen dom za ugodno stanovanje

U domu čije vam slike donosimo u nastavku možete vidjeti odlično izvedenu igru bojama koja ga je učinila veselim i simpatičnim prostorom za boravak. Nježno i sa stilom - tako bismo najjednostavnije opisali koketiranje tonova u ovom smirujućem i opuštajućem interijeru.

PicMonkey Collage

Nekoliko fantastičnih interijera za inspiraciju

Za večerašnju inspiraciju vam donosimo fotografije nekoliko fantastično uređenih interijera na kojima ćete, vjerujemo, ukrasti barem jednu dobru ideju za svoj životni prostor. Kuhinje, dnevni boravci, spavaće sobe - za vas smo odabrali najbolje od najboljeg.

naslovna

Domininacija tamnih boja u interijeru

Tamne nijanse boja definitivno domu mogu dati dozu posebnosti i odvažnosti, ali ono što valja naglasiti kod primjene ovih boja je rizik od greške koji je puno veći nego kod primjene svijetlih nijansi boja.

PicMonkey Collage

Impresivna transformacija potkrovlja u harmoničan i divan dom

Prazan prostor adaptirati i pretvoriti u ugodno i lijepo mjesto za život nije lagan zadatak. Nakon adaptacije koja je svakako najvažnija, potrebno je s puno kreativnosti odabrati boje, komade namještaja te dekorativne elemente koji će krasiti oazu u kojoj ćemo boraviti svakog dana.

PicMonkey Collage

Divan i prostran dom za poželjeti

Postoji puno koraka koje moramo proći kako bismo dobili lijepo uređen i harmoničan dom. Kombinacija boja, odabir namještaja, dekoracija - svaki od ovih elemenata je izuzetno bitan ukoliko ne želimo narušiti estetiku prostora.

PicMonkey Collage

Božić na minimalistički način

Vodimo vas u jedan minimalistički uređeni dom u kojemu je i Božić dočaran sukladno uređenju. Manje je više - načelo je ovog stila koji je zadnjih godina našao brojne pobirnike i smjestio se visoko na ljestvici najpoželjnijih stilova uređenja interijera.

naslovna

Jednostavno stiliziran stan

Zavirite u ovaj jednostavno stilizirani stan koji oduševljava svojom estetikom. O jednostavnim pristupima uređenju interijera već smo pisali, a ovaj dom definitivno je još jedan dokaz kako bez puno pretjerivanja može nastati prekrasno mjesto za život.  Kao što ćete vidjeti na slikama koj ...

PicMonkey Collage

Jednostavnost i harmonija u interijeru

Da je jednostavnost uvijek odličan izbor, pokazat će dom čija ćemo vam “vrata” danas "otvoriti”. Estetika, funkcionalnost, udobnost - to su tri elementa koja čine savršen dom.