Interijeri

NASLOVNA

Nekoliko fantastičnih ideja za uređenje naših čitatelja

U naš inbox na Facebook stranicu 1000 ideja za uređenje interijera svakodnevno stiže pregršt fotografija inspirativno uređenih interijera koje nam šalju naši čitatelji. Ako se trenutno razmišljate o mini make overu svog doma ili ste u završnoj fazi renovacije, evo odličnih ideja koje mogu ...

naslovna

Interijer ispunjen vječnom mladošću

Uvijek smo se pitali kako izgledaju interijeri osoba koje nikada nisu odrasle. Pod odrastanjem u ovom kontekstu podrazumijevamo one ljude koji se nikad nisu odrekli nečeg mladenačkog u sebi. Zaljubljeni u svoju mladost, nastavili su živote gledajući na svijet očima djeteta.

PicMonkey Collage

Interijer na zabavan, domišljat način

Dom je definitivno mjesto u kojemu bi boravak trebao biti čisto zadovoljstvo. Za stvaranje ugodnog, antistresnog ambijenta u vlastitom interijeru zaista nije potrebno previše. Uz malo kreativnosti može se po svom vlastitom ukusu stvoriti atmosfera kakvu priželjkujemo.

PicMonkey Collage

Vintage bajka začinjena modernim štihom

Sjećate li se kako je nekada izgledao dom Vaših baka i djedova iz sedamdesetih? Jeste li jedni od onih koji vole dašak starih vremena implementirati u svoju svakidašnjicu? Ako jeste, stan čije Vam slike donosimo u nastavku itekako će Vas inspirirati.

naslovna

Sklad i lakoća življenja kao osnovne karakteristike prostora

Elegantna siva boja kao temelj koji se nadograđuje pastelnim tonovima idealna je kombinacija koja će obogatiti svaki dom. Kada se ovako kompletiran interijer estetski podigne mnoštvom zanimljivih detalja, rezultat ne može biti loš.

nasnas

Sjajan primjer uređenja malog prostora

Svima nama koji se stalno bavimo uređenjem i idejnim rješenjima dobro je poznato da mali prostori zahtjevaju puno brige! Iako je i uređenje velikih domova zahtjevno na svoj način, dizajniranje malih prostora komplicirano je iz više razloga.

naslovnica

Od zapuštenog prostora do predivnog doma

Od svih nam je domova najljepše vidjeti one u kojima možemo pratiti čitav proces izvođenja radova! Stoga vam danas predstavljamo jednu nordijsku ljepoticu za čiji su se izgled ukućani itekako potrudili. Dugo su vremena pedantno i predano radili na svakoj od prostorija ovog interijera kako bi g ...

nsnas

Elegantno mjesto koje odiše šarmom

Koliko ste puta ušli u nečiji dom i ostali naprosto oduševljeni? Besprijekorno uređenje, izvanredan prostorni balans, funkcionalnost na nivou, estetika na visokoj razini, vizualni dojam božanstven - kada jedno mjesto sadrži sve navedene karakteristike, teško je ostati ravnodušan.

naslovna1

Savršeno uređenje prostora prije useljenja

Useljenje u novi prostor dugotrajan je proces koji za sobom nužno vuče brojne promjene. Najčešće nastupa u trenutku kad se želimo skrasiti ili si srediti život, bilo da smo sami ili u društvu bolje polovice. Danas ćemo vam predstaviti interijer čija je kompletna prilagodba nedavno dovedena ...

PicMonkey Collage

Bijela kao dominantna boja u interijeru

Pri uređenju interijera nijanse bijele boje su jednostavno neizostavne - koju god boju odaberete za kombinaciju s dotičnom, rezultati će biti zadovoljavajući. Danas vam otvaramo vrata jednog doma u kojemu se bijela odlično nadopunjava sa crnom, bijelom i bež bojom.

naslovna

Ljepota klasično dizajniranog prostora

Jednostavno, decentno, klasično - to su glavni opisni pridjevi predivno uređenih interijera. Dizajn ovog doma, međutim, u isto je vrijeme neobičan, profinjen i elegantan. Kad se sve navedene karakteristike stope na jednom mjestu, znamo da smo dobili savršen životni prostor.

naslovna

Retro uređenje u blagim nijansama

Da uređenje prostora mora zadovoljiti potrebu za odmorom, relaksacijom i užitkom i nije neka novost. Novost su, međutim, svi interijeri koji nam pokazuju da su njihovi vlasnici to uspjeli provesti u djelo.

PicMonkey Collage

Veselo uređenje u rozoj boji

Romantičan, damski prostor za stanovanje u gotovo svim situacijama uključuje roza i lila nijanse. Dodir ovih boja prostor čini toplim, veselim i nježnim. Idealno je uređenje za sve dame, ali i za obitelji.

naslovna

Uredite svoju kupaonicu po uzoru na 5 najljepših s Instagrama

Ako ste u dilemi kako urediti ili osvježiti svoju kupaonicu, danas vam donosimo puno inspiracije i prekrasnih primjera koje ćete moći iskoristiti bez obzira na stil uređenja koji preferirate. Pronašli smo pet najljepših kupaonica sa Instagrama, a uz njih Vam dajemo savjete za uređenje po uzor ...