Interijeri

naslovna

Ljepota i prednosti svijetlih nijansi u interijeru

Poigrati se bojama na pravi način prilikom uređenja interijera zahtijeva dosta kreativnosti i truda. Dobitne kombinacije boja su jedan od glavnih aduta kada je estetika interijera u pitanju. Neki su ljubitelji tamnijih nijansi, drugi svijetlijih, a treći se pak vole poigravati i jednima i drugima ...

PicMonkey Collage

Osvježavanje monotonih zidova prekrasnim zidnim naljepnicama

Goli i u potpunosti prazni zidovi nisu zanimljivi, stoga ih uvijek dekoriramo kako bi izgledali ljepše i privlačnije. Dovoljno je objesiti prekrasnu sliku ili pak fora zidni sat, kako bi običan i prazan zid u potpunosti poprimio novo ruho. Zidovi se uistinu mogu dočarati na razne načine. Možem ...

naslovna

Prekrasan i zanimljiv spoj minimalizma i dekoracija

Danas Vas vodimo u jedan prekrasni i zanimljivi interijer uređen u minimalističkom stilu s odlično odabranim dekoracijama. Morate se složiti s nama da je ova kombinacija stvarno prekrasna, osobito u ovom domu.

naslovna

Romantičan interijer koji osvaja

Ponekad je za drugačije, nesvakidašnje uređenje doma potrebno samo malo mašte i kreativnosti. Dokaz tome je upravo dom čije vam slike donosimo u nastavku.

PicMonkey Collage

Simpatičan dom ispunjen mnoštvom preslatkih detalja

Svakodnevno “kucamo” na vrata bajkovito uređenih domova i u njima pronalazimo puno toga očaravajućeg i inspirativnog. Možemo slobodno napisati da se svakoga dana zaljubimo po nekoliko puta i to ni manje ni više nego u ljepotu, šarm i toplinu koju jedan interijer može pružiti.

naslovna

Stan uređen po ženskom ukusu

Danas Vam otvaramo vrata jednog doma uređenog po ženskom ukusu. Svijetle, vesele nijanse boja u kombinaciji sa romantičnim, ženstvenim detaljima definitivno su glavne komponente uređenja po ženskom ukusu.

naslovna

ZADNJI DANI: 8 vrhunskih kreveta koje do kraja mjeseca možete dobiti po 20% nižoj cijeni

Tražite kvalitetan, udoban i estetski privlačan krevet, a sve koje možete pronaći na tržištu izgledaju Vam monotono i dosadno? Imamo rješenje za Vas.

PicMonkey Collage

Čarolija pastelnih boja u interijeru

Odabrati savršene boje za uređenje svoga doma nije nimalo lagan posao. Kada to napravimo, na pola smo puta do prekrasno uređenog interijera. Ako pitate nas, pastelne boje su odličan odabir za baš svaku prostoriju. Interijeri uređeni u nijansama nježnih pastelnih boja odišu toplinom, profinje ...

naslovna

Sve što trebate za svoj dom - Od temelja do krova na jednom mjestu

Magishome ekipa je u potrazi za tvrtkama i obrtima koje Vam mogu pomoći kad trebate nešto za svoj dom. Cilj nam je objediniti sve tvrtke i obrte na jednom mjestu koje Vam mogu pomoći u svim etapama uređenja doma: od ishođenja svih dozvola za gradnju, preko same gradnje i ugradnje instalacija pa ...

naslovna

Sve što trebate za svoj dom - Od temelja do krova

Ukoliko trebate bilo kakve radove u svom domu, posjetite naš Direktorij jer se u njemu nalaze tvrtke koje Vam mogu pomoći u svim etapama izgradnje doma - od temelja do krova.

PicMonkey Collage

Ljepota, prozračnost i neodoljive nijanse boja u interijeru

Savršeno usklađene boje, prekrasni komadi namještaja, bajkoviti dekorativni elementi, toplina, šarm, elegancija, svježina - sve to čini interijer iz snova.

PicMonkey Collage

Predivan dom uređen u nježnim nijansama boja

I danas smo “zavirili” u nekoliko bajkovito uređenih domova, no jedan nas je posebno impresionirao svojom ljepotom i ćemo Vas danas “upoznati” s tom prekrasnom oazom.

NASLOVNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Elegantan i profinjen dom u bijeloj boji

Već smo puno puta pisali o bijeloj boji - boja koja je postala "institucija" u uređenju interijera i koja može prekrasno izgledati u kombinaciji sa ostalim bojama, ali i samostalno.

naslovna

Sve što trebate za svoj dom na jednom mjestu

Ukoliko trebate bilo kakve radove u svom domu, posjetite naš Direktorij jer se u njemu nalaze tvrtke koje Vam mogu pomoći u svim etapama izgradnje doma - od temelja do krova.