Interijeri

naslovna

Jednostavan dom koji obiluje detaljima

Vjerujemo da ćete se složiti s nama kad kažemo da su detalji ono što dom čini toplim i udobnim za boravak. Dobro ih rasporediti kako bi se estetski uklopili u ostatak prostora nije niti malo jednostavan zadatak, ali ako dobro odradi, vaš dom postat će ono što ste od početka željeli: vaš m ...

PicMonkey Collage

Prostrani interijer koji će vas osvojiti

Dom čije vam fotografije donosimo u nastavku uistinu je pravi melem za oči, a dopast će se svim ljubiteljima dobrog uređenja. Ponajviše nas se dojmila njegova prostranost, ali i dobar ukus vlasnika koji su ga stilski doveli do savršenstva.

PicMonkey Collage

Šarmantno koketiranje vintage stila i umjetnosti

Ovom prlikom otvorit ćemo vam vrata jednoga jako inspirativnog stana koji odaje umjetnički dojam.Koketiranje vintage stila i umjetničkih fotografija zaista je pun pogodak, a uz kombinaciju nježnih nijansi boja i crne na zidu dnevnog boravka postignut je odličan sklad.

PicMonkey Collage

Dominacija bež i roze boje u prostoru

Dom čija vam vrata danas otvaramo karakterizira odlična sinergija roze i bež boje u prostoru. Ovaj dom pokazat će vam kako je osim odabira, važna i kombinacija boja. Tu se prvenstveno misli na omjer primjene boja na različite dijelove samog prostora - dekoracije, zidove, namještaj.

naslovna

Ljepota prostora izvedena u zanimljivim dekoracijama

Ljepota uređenja prostora proizlazi iz jedinstvenosti više ili manje definiranog stila. Taj stil ne mora biti unaprijed zadan i može biti kombiniran sa drugim modelima uređenja. Ovo je ujedno i najčešći princip stiliziranja jer podrazumijeva unikatnost izraženu kroz osobni dodir vlasnika.

naslovna

Kvalitetne plitke tuš kade odličnog omjera cijene i kvalitete

Bez obzira na veličinu samog prostora, tuš kabine su zadnjih godina postale veliki trend u uređenju kupaonica. I dok su u zemljama Zapadne Europe tuš kade u razini poda, odnosno plitke tuš kade već prije desetak godina doživjele veliki boom, polako, ali sigurno i kod nas ulaze u svakodnevnu p ...

naslovna

Dom koji zrači ljubavlju

Obiteljski dom treba biti funkcionalan, praktičan, komforan, održavan, zbrinut i čist. Ali prije svega - pun života i ljubavi! Kada uspijete iskombinirati ove prioritetne standarde, dobit ćete točno ono što vam je potrebno - vječno zadovoljstvo.

PicMonkey Collage

5 kuhinja uređenih za čistu peticu

Kuhinja je definitivno centralno i najvažnije mjesto svakog doma. Vjerujemo da ćete se složiti s nama kad kažemo da ova prostorija definitivno mora zadovoljiti estetske i funkcionalne komponente kako bi boravak i obavljanje aktivnosti u njoj bilo što ugodnije.

naslovna

Sve ljepote bijelo - plave kombinacije boja u interijeru

Da bijela savršeno dobro u prostoru može egzistirati sa gotovo svakom bojom, dokazuju i fotografije interijera čije vam fotografije donosimo u nastavku. Kombinacija bijele koja bez obzira na svoju neutralnost ostavlja dojmljive efekte i plave koja unosi svježinu i smirenost u prostor pokazala se ...

PicMonkey Collage

Preslatki dom koji mami uzdahe

Odmorite barem na kratko od užurbane, naporne svakodnevnice tako što ćete se prepustiti svim čarolijama ovog nježnog, ženstvenog interijera čije Vam fotografije donosimo u nastavku. Od kuhinje do balkona - svaki dio ovog doma zrači skladom i harmonijom i vjerujemo da je boravak u njemu čist ...

PicMonkey Collage

Crno - bijela fantazija u interijeru

Da je crno-bijela kombinacija boja u domu pun pogodak, svjedoči i dom čije vam fotografije donosimo u prilogu. Provjerena kombinacija koja će baš svaki interijer učiniti elegantnim i profinjenim pokazala se kao pun pogodak i zauzela je istaknuto mjesto u trendovima uređenja doma.

naslovna

Neobičan i predivan prostor

Sintagma koja glasi uređenje interijera uglavnom vuče vrlo pozitivne konotacije. Neke od glavnih asocijacija su: elegancija, ljepota, komfor, ugoda, šarm, romantika, stil, ukus, toplina. Osim što prilikom uređenja prostora treba voditi računa o svim prethodno navedenim stavkama, isto je tako v ...

nasnas

Osvježavajući stil uređenja

Toplo nas je vrijeme natjeralo da učestalije razmišljamo o osvježenju. Isto kao što može dolaziti s mora, uz povjetarce ili hladni smoothie, osvježenje nam može donijeti i protočno prostorno uređenje.

naslololol

Dašak elegancije u savršenom interijeru

Kada se crna i bijela boja sretnu, to u gotovo svakoj situaciji znači besprijekoran temelj za izvanredno uređenje. Ove dvije (ne)boje potvrđuju matematičko pravilo da minus i minus daju plus. Interijer koji ćemo danas predstaviti potvrdit će postavljenu tezu.