Interijeri

slikaaa za naslovnuuu

Decentno uređen dom koji zrači toplinom

Otvaramo vam vrata jednog decentno uređenog doma koji zrači toplinom i ugodom. Uređenjem u kombinaciji svijetlih i tamnih nijansi boja, u ovom interijeru postignut je apsolutni sklad i harmonija, što se da vidjeti iz priloženog. Odlično rješenje je open space koncept koji obuhvaća kuhinju i ...

PicMonkey Collage

Prostrani i impresivni dom koji mami uzdahe

Danas nismo mogli sakriti oduševljenje nakon što smo “zavirili” u obiteljski dom koji broji veliki broj kvadrata, te je impresivno uređen. Baš danas ćemo vam “otvoriti” vrata istoga kako bi vas upoznali s mnoštvom inspirativnih ideja koje krije. Neutralna paleta boja kojom su se vlasni ...

PicMonkey Collage

Bajkovito uređenje doma koji oduševljava

Vodimo vas u jedan bajkovito uređeni dom koji oduševljava svojim veselim i prpošnim uređenjem. Ovo je definitivno jedan od onih domova iz kategorije neobično uređenih koji se može pohvaliti drugačijim pristupom od onih s kojima se susrećemo svakodnevno.

NASLOVNA

Dekoracije iz H&M-a koje će dignuti svaki dom

Jedan od najpoznatijih švedskih brednova, H&M, koji je stekao naklonost brojnih kupaca zbog pristupačnih cijena i odličnih dizajnova, u svom asortimanu nudi i preslatke stvarčice za dom. Posteljina sa zanimljivim dizajnom, svijećnjaci, vaze, jastučići - samo su dio primamljive ponude koja će ...

naslovna

Urbani, minimalistički dom

Otvaramo vam vrata jednog urbanog, minimalistički uređenog doma koji je je zaista pravi primjer kako ovaj stil uređenja ne mora nužno odavati dojam hladnoće.

PicMonkey Collage

Dom koji će oduševiti sve dame

Sve naše dame ćemo danas “upoznati” s jednim prekrasno uređenim domom koji karakteriziraju nježne nijanse boja i romantične dekoracije. Ukoliko se odlučujemo za pastelne nijanse boja prilikom uređenja interijera, potrebno je paziti na količinu istih kako nam dom ne bi nalikovao na “bar ...

PicMonkey Collage

9 toplih, obiteljskih interijera za poželjeti

Sve ljubitelje lijepo uređenih domova i danas ćemo "upoznati" s nekoliko skladno uređenih interijera koji pršte dobrim stilom. Dobitne kombinacije boja, pažljivo odabran namještaj, dekorativni elementi koji daju draž svakom prostoru - sve navedeno čini savršeno uređen dom.

naslovna

Profinjenost i elegancija crno-bijele kombinacije

O eleganciji i profinjenosti crno - bijele kombinacije boja u interijeru već smo pisali i zaista možemo reći da smo naišli na mnoštvo inspirativnih i impresivnih domova u ovoj kombinaciji.

PicMonkey Collage

Romantično i harmonično ozračje u interijeru

Harmonija u interijeru je jednako bitna kao i estetika, a najbolje od svega je to što istu možemo postići na jednostavan način. Detalji su ti koji stvaraju razne ugođaje, tako da ako želimo postići harmoničan ugođaj trebamo se znati poigrati istima.

PicMonkey Collage

Nekoliko fantastičnih interijera za inspiraciju

Za večerašnju inspiraciju vam donosimo fotografije nekoliko fantastično uređenih interijera na kojima ćete, vjerujemo, ukrasti barem jednu dobru ideju za svoj životni prostor. Kuhinje, dnevni boravci, spavaće sobe - za vas smo odabrali najbolje od najboljeg.

naslovna

Domininacija tamnih boja u interijeru

Tamne nijanse boja definitivno domu mogu dati dozu posebnosti i odvažnosti, ali ono što valja naglasiti kod primjene ovih boja je rizik od greške koji je puno veći nego kod primjene svijetlih nijansi boja.

PicMonkey Collage

Impresivna transformacija potkrovlja u harmoničan i divan dom

Prazan prostor adaptirati i pretvoriti u ugodno i lijepo mjesto za život nije lagan zadatak. Nakon adaptacije koja je svakako najvažnija, potrebno je s puno kreativnosti odabrati boje, komade namještaja te dekorativne elemente koji će krasiti oazu u kojoj ćemo boraviti svakog dana.

PicMonkey Collage

Divan i prostran dom za poželjeti

Postoji puno koraka koje moramo proći kako bismo dobili lijepo uređen i harmoničan dom. Kombinacija boja, odabir namještaja, dekoracija - svaki od ovih elemenata je izuzetno bitan ukoliko ne želimo narušiti estetiku prostora.

PicMonkey Collage

Božić na minimalistički način

Vodimo vas u jedan minimalistički uređeni dom u kojemu je i Božić dočaran sukladno uređenju. Manje je više - načelo je ovog stila koji je zadnjih godina našao brojne pobirnike i smjestio se visoko na ljestvici najpoželjnijih stilova uređenja interijera.