Interijeri

naslovnica3

Bogat i besprijekoran dizajn kao stil života

Bogato srebro, teško i odvažno pokućstvo, raskošni detalji, drveni podovi, bogate dekoracije - sve je to sažeto u ovom domu koji će izmamiti vaše uzdahe. Neobično će vas uređenje u potpunosti oduševiti i inspirirati za razne preobražaje vlastitog interijera.

naslovnica1

Klasika u kombinaciji s retro detaljima

Klasično uređenje s polazištem u smeđim tonovima i drvetu kao osnovnom materijalu dekorativnih elemenata i rješenja za odlaganje često se ispostavi kao nepogrešivo. Iako u samoj ideji ne djeluje dovoljno privlačno i izazovno, ovakvo uređenje može pružiti nezamislivu količinu ljubavi i to ...

naslovnica5

Moderno uređenje obiteljskog doma

Kada razmišljamo o uređenju interijera moramo voditi računa da zadovoljimo interese svih ukućana! Za postizanje one izvanredne, udobne i tople obiteljske atmosfere potrebno je uložiti puno truda i vremena, ali nadasve ljubavi.

naslovnica4

Pravo mjesto za sve umjetničke duše

Prohodnost i svijetli tonovi golih zidova ovog prostora za vlasnika su bili tek podloga na kojoj će iscrtati savršeno mjesto za život. Boje koje su se prilikom uređenja koristile, baš kao i zaigran i pomalo dječji dizajn namještaja ovom su prostoru udahnuli toplinu kakva se rijetko osjeti.

naslovnica

Najneobičnije kupaonske kade

Budući da smo navikli na ustaljene koncepte interijernih prostora, noviteti i neobične, ponekad smiješne ideje često nas iznenade! Baš kao svaki prostor našeg doma, i kupaonica je najčešće uređena na prilično klasičan način! Danas vam želimo pokazati nekolicinu primjera koji odstupaju ...

naslvnica

Neobičan, ugodan i nadasve topao dom

Prilikom uređenja vlastitog osobnog prostora najvažnije je imati na umu da ne uređujemo običan prostor - uređujemo prostor za život. Dizaj interijera ono je što oslikava nas i naš životni stil. Ako ovom poslu pristupimo predano rezultat će bez iznimke biti predivno i toplo uređenje.

naslovnica

Čarolija i snaga kao osnovni elementi prostora

Prostor koji u sebi krije epitete odvažnosti, šarma, elegancije, ljepote, čarolije! Svi bismo bez iznimke htjeli biti vlasnici ovako opisanog interijera - naš bi dom definirao nas same na najbolji mogući način. Dom zaista jest ono što zrcali srž naše osobe.

naslovnica4

Kad se stilovi uređenja zaigraju

Prilagodba interijera za stanovanje podrazumijeva oštro oko za lijepe stvari. Prostoru koji ćemo danas vidjeti te ljepote ne manjka! Raskoš i elegancija koje se mogu pronaći među ovim zidovima zasigurno nisu svakidašnja pojava - ovim se domom vrijedi inspirirati!

naslovnica2

Šarmantan dom okupan roza nijansama

Romantičan, damski prostor za stanovanje u gotovo svim situacijama uključuje roza i lila nijanse. Dodir ovih boja prostor čini toplim, veselim i nježnim. Idealno je uređenje za sve dame, ali i za obitelji.

naslovnica6

Očaravajući prostor u koji ćete se zaljubiti

Ako žudite za životom iz bajke, na pravom ste mjestu! Poslastica koju vam danas nudimo na pladnju nevjerojatan je komadić raja koji će sve ljubitelje besprijekornog dizajna naprosto oboriti s nogu.

naslovnica2

Poseban dom obogaćen prekrasnim detaljima

Dva osnovna elementa koja ovaj čarobni interijer čine toliko posebnim prirodni su materijali - drvo i neobrađeni kamen. Mnoštvo svjetlosti koja dopire s bogate terase pridonosi ovoj nevjerojatnoj kombinaciji ugode.

naslovnica

Nova dimenzija tradicionalnog uređenja

Budući da smo svi mi različiti, potpuno je logično da se razlikuju i naši ukusi. Upravo se radi ove diverzije, koju smo svakim danom sve više spremni prigrliti, rađaju brojni prekrasni stilovi - kako u svijetu mode, tako i u svijetu dizajna interijera.

naslovnica3

Uređenje u plavom - za one najhrabrije!

Mjesto za stanovanje puno različitih detalja i dekorativnih elemenata podrazumijeva nježne boje zidova, namještaja i garnitura. To, međutim, nije bio slučaj prilikom uređenja interijera kojeg ćemo vam danas predstaviti!

naslovnica

Beskonačne prednosti malih prostora

Iako se često čini da mali prostori ne mogu zadovoljiti sve naše potrebe - bile one funkcionalne ili estetske prirode - u velikom se broju slučajeva ispostavi da je situacija upravo suprotna. Mali se prostori mogu savršeno prilagoditi jednostavnom životu ako ih se pametno koristi. Najvažnije ...