Interijeri

NASLOVNA

Vrhunske kupaonske kade po pristupačnoj cijeni za svaku kupaonicu

Od prostorije čija je nekadašnja funkcija bila ispunjavanje osnovnih higijenskih uvjeta, kupaonica se zbog užurbanog i stresnog načina života transformirala u prostor relaksacije i odmora u kojemu provodimo sve više vremena i obavljamo različite radnje.

naslovna

Neodoljiva atmosfera zavodljivog interijera

Vjerujemo da će se većina složiti s nama kad kažemo da je osim estetskog dijela jako važno u svom životnom prostoru stvoriti ugodnu atmosferu koja dom čini domom u pravom smislu te riječi. Zato pri uređenju valja dobro razmisliti o bojama i detaljima koji su itekako važni čimbenici u stva ...

naslovna

Prostrani dom savršene estetike

Otvaramo vam vrata jednog prostranog doma koji oduševljava svojom estetikom i funkcionalnošću. Čim zavirite, primijetit ćete osjećaj reda i smirenosti koji vlada u ovom interijeru, a sve zahvaljujući pametnom rasporedu i odabiru namještaja, boja i dekoracija.

PicMonkey Collage

Udoban životni prostor koji voli jednostavnost

Dom je posebno mjesto, utočište, bijeg od stresa i užurbanog svijeta. To je mjesto koje nas prigrli i kad nas u pojedinim situacijama život naprsto umori. Kod kuće bismo se trebali osjećati najbolje!

naslovna

Jednostavnost, profinjenost i praktičnost - fantastično uređenje

Crno-bijela kombinacija obogaćena zanimljivim motivima i unikatnim dekoracijama još se davno ispostavila fantastičnom idejom za uređenje. U prostor udahnjuje minimalizam i jednostavnost, profinjenost i eleganciju, praktičnost i funkcionalnost.

naslovna

Predivan i topao interijer

Predivan i topao interijer presvučen u tople tonove s dodirom tirkizne potpuno nas je oduševio. Stoga smo odlučili predstaviti ga i vama. Sve što možete vidjeti u ovom predivnom domu skladno je posloženo i čini zaokruženu i smislenu cjelinu.

naslovna

Savršena ravnoteža protočnog interijera

Kada je u pitanju dizajn interijera, ništa nas ne može oduševiti više od protočnosti u prostoru. Savršena ravnoteža koja se postiže pažljivim odabirom i rasporedom namještaja, izvanredno uklopljena paleta boja, predivni dekorativni elementi: sve ove karakteristike pružaju osjećaju svjež ...

PicMonkey Collage

Kombinacija bijele i roze za savršeno uređenje

Već smo vas prije inspirirali fotografijama interijera uređenih u rozoj boji i moramo priznati da su nas redom oduševljavali. No ipak, danas je na redu jedna od onih koji nas je osvojio u potpunosti. Cjelokupno uređenje obavijeno kombinacijom bijele i roze boje u ovom prostoru izgleda uistinu fa ...

PicMonkey Collage

Jednostavno uređen dom prepun odličnih ideja

Jeste li jedni od onih koje vole interijere obavijene crno-bijelom kombinacijom boja? Ako jeste, vjerujemo da će Vas stan čije Vam slike donosimo u nastavku jednostavno oduševiti. Kombinacija bijele boje koja već godinama zauzima istaknuto mjesto u uređenju interijera sa crnom i sivom stvorila ...

naslovna

Ženstveno uređenje u koje se lako zaljubiti

Da je dama koja živi u ovom domu uistinu prava sretnica uvjerit će vas fotografije koje donosimo u nastavku. Kad bi nas netko pitao kako izgleda životni prostor uređen po ženskom ukusu tada bismo odmah prostom pokazali na ovu poslasticu koja zrači šarmom i elegancijom, baš po mjeri dame koja ...

naslovna

Svijetlo drvo u skladnom interijeru

Na brojnim smo primjerima vidjeli koliko svijetlo drvo može doprinijeti skladnom i fantastično uređenom interijeru, a dom koji vam danas predstavljamo također spada u tu kategoriju.

naslovna

Elegantan, profinjen i visokofunkcionalan dom

Elegantan, profinjen i visokofunkcionalan dom san je svakog entuzijasta i zaljubljenika u dizajn interijera. U ovom se raskošnom svijetu stila natječu mnogi predivno uređeni i dekorirani prostori.

NALOVNA

5 Instagram profila o uređenju interijera koje morate pratiti

Ako ste jedni od strastvenih obožavatelja ideja o inspirativnim uređenjima interijera, vrijeme je pronađete i svoj omiljeni Instagram profil.

naslovna

Profinjeno i elegantno - dobitna kombinacija!

Dašak elegancije i luksuza u prostoru ne postiže se bez mnogo truda i ulaganja. Zbog toga nas skromni, ali ipak profinjeni i elegantni prostori uvijek iznova iznenade. Ovakvi interijeri pružaju sve što je čovjeku potrebno za život, odišu ljepotom i uspijevaju se izmaknuti zasićenju.