Uradi sam

naslooooggfgfgf

7 genijalnih stvari koje možete napraviti od vinskih boca

Obožavamo vas inspirirati idejama koje se vrlo lako mogu izrealizirati, baš kao i današnje koje vam donosimo u nastavku. Vrijeme je da iskoristite prazne boce vina i napravite neke od genijalnih stvari za svoj vrt i dom.

naslovna

3 super jednostavne ideje koje će osvježiti vašu kuhinju

Kuhinja je srce svakog doma i svi na neki način težimo da ova prostorija bude funkcionalna i estetski lijepa, a k tome u njoj želimo stvoriti i osjećaj udobnosti i topline.

PicMonkey Collage

12 uradi sam ideja koje će probuditi svačiju inspiraciju

Izraditi nešto za svoj dom je jako kreativan i zabavan posao. Poigrati se starim stvarima te im podariti novo ruho je pravi izazov koji može rezultirati nečim lijepim i korisnim za naš dom, a i za džep.

PicMonkey Collage

6 stvari za ljepšu i ugodniju kupaonicu

Kupaonica kao i svaka prostorija u interijeru zahtijeva lijepo i fukcionalno uređenje te svakodnevno održavanje. Kupaonica bi trebala biti ugodno mjesto gdje se opuštamo nakon stresnog dana uz osvježavajuću kupku, stoga ju moramo i urediti tako da se u njoj ugodno osjećamo.

naslovna

Kako napraviti klima uređaj koji ne troši struju

Danas vam predstavljamo projekt pod nazivom "Eco - Cooler" koji je pokrenut u Bangladešu s ciljem da se proširi znanje o jeftinoj metodi hlađenja prostora.

naslovna za kuh

Od grabilice za juhu do prekrasnih dekoracija za dom i vrt

Mašti i kreativnosti nikad kraja. Obožavamo vas inspirirati i davati vam odlične ideje kako da za svoj dom napravite nešto posebno i drugačije, što se ne može kupiti u svakom trgovačkom centru.

vunicaaa

Neodoljive “uradi sam” dekoracije od vune

Fora “uradi sam” ideje koje ne koštaju puno su uvijek dobrodošle. Izraditi nešto prekrasno za svoj dom, a pritom uštedjeti je više nego poželjno. Sve što je potrebno za “uradi sam” projekte je dobra ideja, malo kreativnosti, volje i slobodnog vremena.

naslovna

Brzo i jednostavno napravite prekrasnu dekoraciju za svoj dom

Bez obzira koji stil uređenja preferirate, u svakom domu je prekrasno vidjeti dekorativne elemente. Posebnu pažnju i draž daju oni dekorativni elementi koji su malo drugačiji ili pak oni koje ste napravili sami.

PicMonkey Collage

Decoupage divotice u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Svi već znaju za decoupage tehniku i svatko od nas ju je barem jednom pokušao primijeniti u svom domu. Ukrašavanje namještaja, predmeta i ostalih stvari salvetama, ukrasnim papirom ili pak novinskim papirom je svakim danom sve poželjnije i popularnije.

Screenshot_2

Video od 2 minute koji će vam pokazati kako napraviti bazen od paleta

Skupocjeni bazeni za ljetno osvježenje sad su stvar prošlosti. Video koji vam donosimo u prilogu traje samo 2 minute, a pokazat će vam kako napraviti bazen od drvenih paleta.

PicMonkey Collage

Svijeće kao najdražesnija dekoracija za bilo koji prostor

Osim pravog odabira boja i komada namještaja, odabir dekorativnih elemenata i detalja također igra veliku ulogu u uređenju interijera.

PicMonkey Collage

Dražesne ideje za dekoraciju eksterijera

Eksterijer se treba njegovati jednako kao i interijer jer ipak je on taj koji daje prvotni dojam o ostatku vašeg doma. Ovo je idealno vrijeme da vanjskom dijelu svog doma podarite novi i još ljepši izgled.

NASSSSSS

Kako drvene gajbice transformirati u prekrasan namještaj

Uradi sam ideja nikad dosta. Za sve maštovite kreativce i one koji se žele odvažiti da to postanu, danas donosimo pravu poslasticu. Drvene gajbice mogu se transformirati u fantastične komade namještaja koje će izgledati fora i drugačije, a neće vas "opaliti" po džepu.

PicMonkey Collage

Nekoliko jednostavnih uradi sam ideja koje oduševljavaju

Svatko od nas posjeduje stare stvari i stare komade namještaja koji se mogu iskoristiti i pretvoriti u nešto sasvim novo i očaravajuće. Staklenke, stari kovčezi, stare komode i naslonjači, palete, stari prozori i vrata, limenke, drvene gajbe - sve ovo što smo nabrojali možete iskoristiti na ...