Uradi sam

PicMonkey Collage

Maštovite uradi sam ideje za svaki dom

Za sve kreativce i danas smo pripremili nove i osvježavajuće "uradi sam" ideje koje se uz malo truda lako primijenjuju u bilo kojem domu. Dovoljno se osvrnuti po vlastitom životnom prostoru, jer baš je on neiscrpan izvor inspirativnih ideja.

Brzo i jednostavno napravite svijećnjak u obliku cvijeta

Brzo i jednostavno napravite svijećnjak u obliku cvijeta

Kod uređenja interijera namještaj je najbitniji faktor, ali vrlo važnu ulogu igraju i dekoracije koje domu daju dušu. Jedan od najpopularnijih detalja koje možete uklopiti u svoj dom sigurno je svijeća i svijećnjak.

PicMonkey Collage

Fora uradi sam ideje koje je lako primijeniti u svakom domu

Za sve naše kreativce vrijednih i zlatnih ruku, i danas donosimo nove i svježe "uradi sam" ideje koje se uz trud i kreativnost lako primijenjuju u svakom domu.

naslovna

10 starih stvari koje sigurno imate i možete ih iskoristiti

Neke stvari treba ukloniti iz životnog prostora, bez obzira koliko nam drage bile, ali neke treba i sačuvati. Teško je razlučiti i “povući granicu” između ovih krajnosti. Danas vam želimo skrenuti pažnju na sve one stvar za koje možda mislite da im je mjesto na otpadu, a zapravo ih mož ...

PicMonkey Collage

Napravite drugačije i neobične vaze za svoj dom

Sve kreativne duše znaju koliko detalji i dekoracije pridonose estetskom dijelu svakog interijera. Prazni zidovi su monotoni, a uz fora zidni sat ili pak neki zidni natpis će postati izuzetno oku privlačni. Zavjese na prozorima će prostoriji dati zavidnu dozu topline, dok će garnitura uz prekra ...

PicMonkey Collage

Kako Živana sama izrađuje dekoracije za svaki dio doma

Uz malo truda i kreativnosti, nastaju najljepše "uradi sam" dekoracije za svaki dom, a oronuli i stari komadi namještaja poprimaju novi i prekrasan izgled.

PicMonkey Collage

10 dekoracija koje možete napraviti od starih stvari

Nakon što smo odabrali prave kombinacije boja za svoj dom i rasporedili odabrani namještaj, potrebno je dekorirati prostor u kojemu živimo i tako mu dati dozu topline i čarolije.

PicMonkey Collage

Kreativci na djelu - fora uradi sam ideje za svaki dom

Za sve zaljubljenike u "uradi sam" projekte i danas imamo pravu poslasticu. Svatko od nas je barem jednom napravio nešto lijepo i kreativno za svoj dom. Najbolje od svega što "uradi sam" projekti ne koštaju puno, a mogu uvelike pridonijeti estetici bilo kojeg prostora.

PicMonkey Collage

Prekrasna vitrina kao plod Slavičine mašte

Za sve kreativne duše donosimo jedan fora "uradi sam" projekt koji je ni manje ni više nego djelo još jedna kreativke koja se odvažila sama napraviti nešto za svoj dom.

PicMonkey Collage

NOVO - fora uradi sam ideje za svaki dom

Za sve kreativne duše koje svakodnevno traže nove i inspirativne "uradi sam" ideje koje mogu primijeniti u vlastitom domu, danas imamo pravo osvježenje.

PicMonkey Collage

Inspirirajte se kreativnim "uradi sam" idejama

Inspirativne i osvježavajuće “uradi sam” ideje uvijek sudobrodošle i znamo da ih svi kreativci željno iščekuju i traže. Izraditi nešto novo i prekrasno za svoj dom je više nego poželjno jer samim time osvježavamo prostor, a ne trošimo puno novca.

naslovna

Genijalne primjene pištolja za vruće ljepljenje

Ako ste ljubitelj uradi sam ideja i projekata, sigurni smo da je jedan od glavnih alata kojim baratate pištolj za lijepljenje. Osim što vam koristi kako biste spojili dvije različite stvari, da li vam je ikada palo na pamet na koji biste ga još način mogli koristiti?

naslovna

Što se sve može napraviti od starog ribeža

Zahrđali, stari ribež uz naše ideje može se pretvoriti u prekrasnu, neobičnu dekoraciju ili pak u korisnu stvar koja će vam biti od pomoći u organiziranju nakita.

PicMonkey Collage

3 dekoracije koje biste skupo platili, a možete ih izraditi sami

Ako želite svoj dom uljepšati i osvježiti dekoracijama, ne morate nužno potrošiti hrpu novca na taj pothvat. Internet je prepun odličnih, inspirativnih ideja i potrebno je samo malo volje i slobodnog vremena kako biste postali pravi uradi sam majstor. Kad se radi o izradi dekoracija, to je kat ...