Uradi sam

PicMonkey Collage

10 super ideja za izradu lampe

Već smo puno kreativnih “uradi sam” ideja podijelili sa vama, no od viška glava ne boli i zato vam i danas donosimo nekoliko “svježih” i “novih” ideja koje uz malo truda možete primijeniti u svom domu.

naslovna

Genijalne stvari koje možete napraviti od plastičnih boca

Jeste li ikada razmišljali što biste sve mogli napraviti od plastičnih boca umjesto da ih bacite u smeće, što vjerojatno radite. Bilo da se radi o staklenim ili plastičnim, nema iznimke, sve se daju iskoristiti i prenamijeniti u stvari koje će vam itekako biti od koristi.

naslooooggfgfgf

7 genijalnih stvari koje možete napraviti od vinskih boca

Obožavamo vas inspirirati idejama koje se vrlo lako mogu izrealizirati, baš kao i današnje koje vam donosimo u nastavku. Vrijeme je da iskoristite prazne boce vina i napravite neke od genijalnih stvari za svoj vrt i dom.

naslovna

3 super jednostavne ideje koje će osvježiti vašu kuhinju

Kuhinja je srce svakog doma i svi na neki način težimo da ova prostorija bude funkcionalna i estetski lijepa, a k tome u njoj želimo stvoriti i osjećaj udobnosti i topline.

PicMonkey Collage

12 uradi sam ideja koje će probuditi svačiju inspiraciju

Izraditi nešto za svoj dom je jako kreativan i zabavan posao. Poigrati se starim stvarima te im podariti novo ruho je pravi izazov koji može rezultirati nečim lijepim i korisnim za naš dom, a i za džep.

PicMonkey Collage

6 stvari za ljepšu i ugodniju kupaonicu

Kupaonica kao i svaka prostorija u interijeru zahtijeva lijepo i fukcionalno uređenje te svakodnevno održavanje. Kupaonica bi trebala biti ugodno mjesto gdje se opuštamo nakon stresnog dana uz osvježavajuću kupku, stoga ju moramo i urediti tako da se u njoj ugodno osjećamo.

naslovna

Kako napraviti klima uređaj koji ne troši struju

Danas vam predstavljamo projekt pod nazivom "Eco - Cooler" koji je pokrenut u Bangladešu s ciljem da se proširi znanje o jeftinoj metodi hlađenja prostora.

naslovna

Od starih čaša do prekrasnih i korisnih stvari za dom

Svi oni koji su “sami svoji “ majstori znaju da se neiscrpan izvor “uradi sam” ideja krije u vlastitom domu. Dovoljno je “pročešljati” tavan kako bi pronašli stare komade namještaja i stare stvari od kojih se može napraviti nešto sasvim novo i prekrasno.

PicMonkey Collage

Drvo na kreativan način

Priroda je neiscrpan izvor inspirativnih ideja i samo se trebamo znati na pravi način poigrati s njom. Kreativci to savršeno dobro znaju te se svakodnevno uspješno poigravaju sa zelenilom, cvijećem, kamenjem i drvetom.

naslovna

Brzo i jednostavno napravite prekrasnu dekoraciju za svoj dom

Bez obzira koji stil uređenja preferirate, u svakom domu je prekrasno vidjeti dekorativne elemente. Posebnu pažnju i draž daju oni dekorativni elementi koji su malo drugačiji ili pak oni koje ste napravili sami.

PicMonkey Collage

Decoupage divotice u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Svi već znaju za decoupage tehniku i svatko od nas ju je barem jednom pokušao primijeniti u svom domu. Ukrašavanje namještaja, predmeta i ostalih stvari salvetama, ukrasnim papirom ili pak novinskim papirom je svakim danom sve poželjnije i popularnije.

Screenshot_2

Video od 2 minute koji će vam pokazati kako napraviti bazen od paleta

Skupocjeni bazeni za ljetno osvježenje sad su stvar prošlosti. Video koji vam donosimo u prilogu traje samo 2 minute, a pokazat će vam kako napraviti bazen od drvenih paleta.

PicMonkey Collage

Svijeće kao najdražesnija dekoracija za bilo koji prostor

Osim pravog odabira boja i komada namještaja, odabir dekorativnih elemenata i detalja također igra veliku ulogu u uređenju interijera.

PicMonkey Collage

Dražesne ideje za dekoraciju eksterijera

Eksterijer se treba njegovati jednako kao i interijer jer ipak je on taj koji daje prvotni dojam o ostatku vašeg doma. Ovo je idealno vrijeme da vanjskom dijelu svog doma podarite novi i još ljepši izgled.