Uradi sam

PicMonkey Collage

NOVO - fora uradi sam ideje za svaki dom

Za sve kreativne duše koje svakodnevno traže nove i inspirativne "uradi sam" ideje koje mogu primijeniti u vlastitom domu, danas imamo pravo osvježenje.

PicMonkey Collage

Inspirirajte se kreativnim "uradi sam" idejama

Inspirativne i osvježavajuće “uradi sam” ideje uvijek sudobrodošle i znamo da ih svi kreativci željno iščekuju i traže. Izraditi nešto novo i prekrasno za svoj dom je više nego poželjno jer samim time osvježavamo prostor, a ne trošimo puno novca.

naslovna

Genijalne primjene pištolja za vruće ljepljenje

Ako ste ljubitelj uradi sam ideja i projekata, sigurni smo da je jedan od glavnih alata kojim baratate pištolj za lijepljenje. Osim što vam koristi kako biste spojili dvije različite stvari, da li vam je ikada palo na pamet na koji biste ga još način mogli koristiti?

naslovna

Što se sve može napraviti od starog ribeža

Zahrđali, stari ribež uz naše ideje može se pretvoriti u prekrasnu, neobičnu dekoraciju ili pak u korisnu stvar koja će vam biti od pomoći u organiziranju nakita.

PicMonkey Collage

3 dekoracije koje biste skupo platili, a možete ih izraditi sami

Ako želite svoj dom uljepšati i osvježiti dekoracijama, ne morate nužno potrošiti hrpu novca na taj pothvat. Internet je prepun odličnih, inspirativnih ideja i potrebno je samo malo volje i slobodnog vremena kako biste postali pravi uradi sam majstor. Kad se radi o izradi dekoracija, to je kat ...

PicMonkey Collage

10 super ideja za izradu lampe

Već smo puno kreativnih “uradi sam” ideja podijelili sa vama, no od viška glava ne boli i zato vam i danas donosimo nekoliko “svježih” i “novih” ideja koje uz malo truda možete primijeniti u svom domu.

naslovna

Genijalne stvari koje možete napraviti od plastičnih boca

Jeste li ikada razmišljali što biste sve mogli napraviti od plastičnih boca umjesto da ih bacite u smeće, što vjerojatno radite. Bilo da se radi o staklenim ili plastičnim, nema iznimke, sve se daju iskoristiti i prenamijeniti u stvari koje će vam itekako biti od koristi.

naslovna

10 starih stvari koje sigurno imate i možete ih iskoristiti

Neke stvari treba ukloniti iz životnog prostora, bez obzira koliko nam drage bile, ali neke treba i sačuvati. Teško je razlučiti i “povući granicu” između ovih krajnosti. Danas vam želimo skrenuti pažnju na sve one stvar za koje možda mislite da im je mjesto na otpadu, a zapravo ih mož ...

PicMonkey Collage

Napravite drugačije i neobične vaze za svoj dom

Sve kreativne duše znaju koliko detalji i dekoracije pridonose estetskom dijelu svakog interijera. Prazni zidovi su monotoni, a uz fora zidni sat ili pak neki zidni natpis će postati izuzetno oku privlačni. Zavjese na prozorima će prostoriji dati zavidnu dozu topline, dok će garnitura uz prekra ...

PicMonkey Collage

Kako Živana sama izrađuje dekoracije za svaki dio doma

Uz malo truda i kreativnosti, nastaju najljepše "uradi sam" dekoracije za svaki dom, a oronuli i stari komadi namještaja poprimaju novi i prekrasan izgled.

PicMonkey Collage

10 dekoracija koje možete napraviti od starih stvari

Nakon što smo odabrali prave kombinacije boja za svoj dom i rasporedili odabrani namještaj, potrebno je dekorirati prostor u kojemu živimo i tako mu dati dozu topline i čarolije.

PicMonkey Collage

Top 6 zidnih naljepnica za svaki dom

Prazne zidove trebamo na razne način dekorirati kako ne bi djelovali bezlično i hladno. Potrebno je samo malo kreativnosti kako bismo na savršen način rasporedili svoje omiljene fotografije i tako osvježili dosadne, bijele zidove.

naslovna

Od starih čaša do prekrasnih i korisnih stvari za dom

Svi oni koji su “sami svoji “ majstori znaju da se neiscrpan izvor “uradi sam” ideja krije u vlastitom domu. Dovoljno je “pročešljati” tavan kako bi pronašli stare komade namještaja i stare stvari od kojih se može napraviti nešto sasvim novo i prekrasno.

PicMonkey Collage

Drvo na kreativan način

Priroda je neiscrpan izvor inspirativnih ideja i samo se trebamo znati na pravi način poigrati s njom. Kreativci to savršeno dobro znaju te se svakodnevno uspješno poigravaju sa zelenilom, cvijećem, kamenjem i drvetom.