Tips & Tricks

PicMonkey Collage

Odčepljivanje odvoda na jednostavan način

Često puta nailazimo na razne poteškoće prilikom održavanja vlastitog doma. Borimo se s vlagom, moljcima, kamencom i na koncu, začepljenjem odvoda. Ovo zadnje što smo naveli je noćna mora, no danas ćemo vam olakšati život i udijeliti vam koritan savjet za odčepljivanje odvoda na jako jedn ...

Iskoristite stare novine na najbolji mogući način

Genijalne upotrebe starog novinskog papira

Novine su i dalje jedan od najdražih medija za dobivanje informacija i novosti. Bez obzira na nove tehnologije koje nam pružaju mogućnost dolaska do najnovijih informacija u kratkom vremenu, novine u papirnatom izdanju daju neku posebnu draž.

Brzo i jednostavno se riješite pauka i buba iz stana

Kako se brzo i jednostavno riječiti pauka i buba iz doma

Pauci, bube, i žohari zasigurno su na vrhu liste životinja koje baš i ne volite vidjeti u svom domu. Bez obzira kako i koliko često čistite, ove male životinjice samo se pojave odnekud.

Za samo pola sata očistite kuću

Kako očisiti dom za samo pola sata

Ako Vam se najave gosti, a vi nemate vremena pospremiti cijeli stan, nemojte paničariti. Važno je čim prije krenete u akciju i odredite prioritete.

Stvari koje ne smijete prati s deterdžentom za pranje suđa

Stvari koje ne smijete prati deterdžentom za pranje posuđa

Deterdžent za pranje posuđa često puta uzimamo kao univerzalno sredstvo za pranje raznih površina. Zbog svojih svojstava, on je odličan saveznik u obavljanju raznih kućanskih poslova, a kvalitetnu primjenu možete vidjeti u našem članku 7 genijalnih načina kako možete iskoristiti deterdže ...

10 nevjerojatnih upotreba octa u kućanstvu

10 nevjerojatnih upotreba octa u kućanstvu

O svojstvima octa i za što vam sve može poslužiti smo pisali već dosta. Lako je za zaključit da je ocat idealno sredstvo za čišćenje jer ubija bakterije, pomaže prilikom čišćenja, jeftin je i ne sadrži otrovne sastojke za vaše zdravlje.

Brzo i jednostavno očistite masnu i prljavu ploču roštilja

Brzo i jednostavno očistite masnu i prljavu ploču roštilja

Mrzite čistiti roštilj? Masna i prljava ploča roštilja često puta nam zadaje glavobolje prije samog pečenja, ali postoji rješenje i za to.

PicMonkey Collage

Riža - rješenje za sve probleme u kućanstvu

Toliko je toga u domaćinstvu što može biti multifunkcionalno i može se iskoristiti na razne načine. Osim za kuhanje i kao "slatki" prilog omiljenom jelu, rižu možete iskoristiti za uistinu puno toga.

riješite se masnoće iz svoje kuhinje na prirodni način

Kako se brzo riješiti masnoće uz pomoć prirodnih sredstava

Masnoća na i oko štednjaka zna biti prava noćna mora za čišćenje. U većini slučajeva odstranjuje uz pomoć nekih kupljenih sredstava, ali ona su jako agresivna, osobito za kožu pa ih nije dobro koristiti. Umjesto toga napravite jedno isprobano i potpuno prirodno sredstvo za čišćenje masn ...

5 korisnih savjeta za kuhinju

5 korisnih savjeta za kuhinju

Kuhinja je jedno od mjesta u kojemu svakodnevno boravimo i obično joj posvećujemo dosta vremena. Osim što je korisno znati trikove koji će biti dobri saveznici u održavanju čistoće i urednosti, dobro je znati i one koji vam mogu olakšati naporne kućanske poslove.

5 savjeta iz svakodnevnog života koje morate znati

5 savjeta iz svakodnevnog života koje morate znati

5 jednostavnih savjeta koje vam danas donosimo možete primijeniti u svakodnevnom životu kako biste si olakšali neke muke u kućanstvu. Ostanite sa nama i saznajte bez puno muke otvoriti praznu vrećicu, napraviti jednostavan stalak za mobitel i još puno toga.

Brzo i jednostavno napravite antibakterijske maramice

Brzo i jednostavno napravite antibakterijske maramice

Antibakterijske maramice mogu vam poslužiti u svakoj prilici. Od čišćenja neke od prostorija u vašem domu do dezinficiranja stola ili radne ploče u kuhinji do čišćenja wc školjke, kupaonske sanitarije i dječjih igračaka. radnu ploču u kuhinji. Najbolje od svega je što ih lako i brzo mo ...

5 savjeta za kupaonicu iz snova

5 savjeta za kupaonicu iz snova

Bez obzira da li imate veliku ili malu kupaonicu, postoje neki univerzalni trikovi i savjeti koje biste trebali slijediti ako želite da vam kupaonica bude čista, uredna i ugodna.

naslovna

7 savjeta za kućanstvo koje morate isprobati

Dobri savjeti mogu vam uvelike pomoći prilikom obavljanja kućanskih poslova, ali u “moru” njih teško je pronaći one koji su stvarno zanimljivi i kvalitetni, pa smo se bacili u potragu i pronašli one koji su provjereni i koji će vam biti od koristi.