Prije & poslije

NASLOVNA

Od ruševina do prekrasne kupaonice

U naš inbox na Facebook stranicu 1000 Ideja za uređenje interijera stigle su slike kupaonice našeg čitatelja Tomislava u stanju prije i i poslije. Nakon što pogledate slike, vjerujemo da ćete se složiti sa nama kad kažemo da je Tomislav uistinu pravi majstor jer je od ruševina napravio prek ...

naslovna

Kako je Slobodan sam uredio svoj dnevni boravak

U nastavku vam predstavljamo odličnu renovaciju dnevnog boravka gospodina Slobodana koji je napravio zaista dobar posao. On je uzeo stvar u svoje ruke i sam napravio veoma kompeksan posao u prostoriji koja najbolje odražava ukus i osobnost vlasnika.

naslovna

Kako su balkon u iznajmljenom stanu pretvorili u tropsku oazu

Život u iznajmljenom stanu ponekad zna biti frustrirajući jer bismo ga rado uredili po svome guštu, a onda shvatimo da se to ne isplati ukoliko moramo uložiti dosta novca. Kao prepreke znaju se naći i brojna ograničenja od strane vlasnika: mali prostori, slabo osvjetljenje i niz drugih faktora ...

naslovna

Od zapuštenog do prekrasnog dvorišta u centru grada

Ako živite u gradu, veliki je luksuz imati prostrano dvorište odnosno okućnicu o kojoj svi sanjamo. Velika, prostrana, s puno cvijeća i mjesta za stolove, stolice i roštilj - samo su neki od elemenata koje bi svatko poželio u svome dvorištu. Preferencije izgleda vanjskog prostora našega doma ...

NASLOVNA

Inspirativna preobrazba jednosobnog stana

Otvaramo Vam vrata jednog doma čija nas je inspirativna preobrazba zaista oduševila. Ovaj preslatki jednosobni stan u Singapuru inspiriran pop art kultrurom šezdesetih nas je zaista impresionirao. Nekad dosadan i monoton prostor, danas prekrasan, funkcionalan stan u bojama koji će malokoga ostav ...

naslovna

Novo lice Ivanine kupaonice

Naša čitateljica Ivana poslala nam je slike preuređenja svoje kupaonice. U ovu prostoriju nije se ulagalo godinama i konačno je došlo vrijeme za značajnije promjene.

naslovna

Renovacija stare kuhinje

Vlasnici ove stare kuhinje odlučili su ju u potpunosti renovirati te uvesti radikalne promjene. Dugo vremena su razmišljali o idealnoj kuhinji koju su priželjkivali i trebalo je pažljivo osmisliti koncept cijele preobrazbe.

naslovna

Kakva preobrazba: Čudesna transformacija stare kuće

Danas vam predstavljamo impresivnu transformaciju stare kuće iz čijih je ruševina nastao prekrasno uređen dom vrijedan svakog pogleda. Za stvaranje istoga bila je potrebna kompletna renovacija kako bi se prostor doveo u stanje reda.

PicMonkey Collage

Preobrazba interijera za čistu peticu

Pretvoriti prostor u ugodno i prekrasno uređeno mjesto za život nije nimalo lagan zadatak.Ako smo u mogućnosti, najbolja opcija je svakako unajmiti stručnjake da obave posao onako kako smo zamislili, no ako ste izuzetno kreativni i imate volje, prostor možete dotjerati do savršenstva i sami.

naslovna

Obnova stare kuće izgrađene od blata

Renovacija stare kuće često puta zna biti veliki problem, a u ovom slučaju pojavila se i nova dimenzija problema. Naime, ova kuća toliko je stara da je izgrađena od blata i trebalo se pobrinuti za sigurnost gornjih katova i krova. Bilo je potrebno napraviti i kupaonicu jer je prije uopće nije ...

naslovna

Od stare i oronule do prekrasne i moderne kupaonice

Glavni problem u domu ovog bračnog para bila je stara i oronula kupaonica koju je trebalo hitno zamijeniti zbog dotrajalosti. Naime, korištena je niz godina bez ikakvih velih zahvata na opremi i instalacijama i kucnuo je kranji čas da se krene sa renovacijom.

naslovna

PRIJE I POSLIJE: Od stare i derutne do svijetle i prekrasne kuće

Danas Vam donosimo jednu nevjerojatnu restauraciju starog doma. Ova kuća je dugo vremena zjapila prazna sve dok se vlasnici konačno nisu odlučili za renovaciju.

NASLOVNA

Spektakularna preobrazba stare kuće na selu

Danas ćemo Vam pokazati kako izgleda potpuna, fantastična renovacija stare kuće koja je nakon preobrazbe postala neprepoznatljiva.

naslovna

Renovacija kuhinje iz 90-tih

Vlasnici ove kuhinje bili su razočarani njezinim zastarjelim dizajnom. Svaki put kad bi boravili u njoj, osjećali su kao da se vraćaju u prošlost.