Prije & poslije

NASLOVNA

Adaptacija Helenine kuhinje

Naša se čitateljica Helena ovog proljeća odlučila na temeljitu preobrazbu svog kuhinjskog prostora. U njenu je staru kuhinju uloženo puno truda i vremena da bi dobila nov i moderan izgled. Proces prilagodbe ove prostorije možete pratiti u fotogaleriji koju smo danas pripremili.

naslovnica

Rustikalni šarm u interijeru

Jednostavnost življenja nigdje nije toliko izražena koliko u prostorima dizajniranim u rustikalnom duhu. Toplina i šarm koji proizlaze iz ovakvih interijera mogu stvoriti toplu, obiteljsku atmosferu u svakom domaćinstvu.

naslovna

Potpuna adaptacija rukama naših čitatelja

Prilagodba životnog prostora opsežan je i težak posao pa mu stoga treba pristupiti s puno strpljenja i volje. Naši su se čitatelji odlučili za temeljitu adaptaciju, a to znači - rušimo sve i radimo ispočetka! Moramo priznati da je rezultat više nego sjajan.

PicMonkey Collage

Impresivna transformacija u interijeru

Prazan prostor pretvoriti u prekrasno i harmonično mjesto za život je zahtjevan zadatak kojem pristupamo s puno truda, kreativnosti i pažnje. Adaptacija, igra bojama, odabir namještaja, dekoracija - sve su to koraci ka savršeno uređenom domu.

PicMonkey Collage

Transformacija prostora u harmonični i skladno uređeni dom

Preuređenje prostora zahtijeva puno vremena, kreativnosti i novaca. Svakako da prostor u kojem ćemo živjeti želimo pretvoriti u prekrasno uređen i harmoničan interijer.

naslovna

Preobrazba stare kuhinje i kupaonice

Danas vam predstavljamo jednu odličnu preobrazbu iz koje su iz starog, ruševnog prostora nastale kuhinja i kupaonica za poželjeti. Iscrpni pothvati koje je zahtijevala ova renovacija uključivali su cijeli paket radova - od postavljanja novih instalacija do konačne faze uređenja prostora.  ...

PicMonkey Collage

Nevjerovatno lijepa transformacija u prostoru

Od ničega stvoriti nešto zavidno lijepo je izuzetno zahtjevan posao koji iziskuje puno truda, volje i kreativnosti. Pretvoriti običan prazan prostor u prekrasno mjesto za život je uistinu izazov. Adaptacija, kombinacije boja, odabir namještaja, dekoracija - sve su to stavke koje moramo proći k ...

naslovna

Markova temeljita prilagodba životnog prostora

Useljenje u novi dom u pravilu je zahtjevan i težak posao. Ako se useljavamo u prostor koji je prethodno potrebno u potpunosti prilagoditi, stvari se nužno kompliciraju. Naš se čitatelji Marko, međutim, sjajno snašao! On je svoj prostor od početka do kraja adaptirao sam.

NASLOVNICA

Nevjerojatna transformacija kuhinje

Veliki zahvati u domu nužno podrazumijevaju puno ulaganja. Kada želimo adaptirati prostor moramo misliti na nekoliko osnovnih stvari - budžet, vrijeme, tlocrtno rješenje i dizajn! Naši su čitatelji prilikom transformacije stare kuhinje mislili na sve navedene stavke. Puno utrošenog vremena i ...

naslovnaaa

Proljetna preobrazba - od starog prostora do modernog doma

Dolazak sunca i proljeća donosi nam želju za promjenom! Baš kao jutra, ponedjeljci ili vikendi, i godišnja doba podrazumijevaju novi početak! Proljeće je u tom kontekstu apsolutni predvodnik jer predstavlja buđenje.

naslovna

Od temelja do postignutog cilja

Osim sve potrebne papirologije, gradnja kuće iz temelja trebala bi podrazumijevati i kvalitetan tim ljudi - prije svega dobre arhitekte i dizajnere, ali i geodete, elektrotenhičare i strojare. Oni su u stanju, zajedničkim snagama, iznjedriti jako dobar glavni projekt na temelju kojeg se može pod ...

PicMonkey Collage

Kompletna renovacija životnog prostora

Slike transformacije životnog prostora koju vam donosimo u nastavku uistinu je inspirativan primjer kako kompletna preobrazba prostora može rezultirati stvaranjem prekrasnog doma.

NASLOVNA

Transformacija Terezine kuće

U naš inbox na Facebook stranicu 1000 Ideja za uređenje interijera stigla je jedna inspirativna preobrazba doma naše čitateljice Tereze. Nakon sveobuhvatnih zahvata u ovoj adaptaciji, kao rezultat nastao je obiteljski dom uređen po mjerama i guštu vlasnika.

PicMonkey Collage

Transformacija stare kuće u prekrasan dom

Danas ćemo vas inspirirati jednom genijalnom transformacijom doma koji je nakon složenih zahvata postao ugodna, antistresna oaza za poželjeti. Odrađena je kompletna adaptacija prostora - od rušenja do zamjene instalacija.