Prije & poslije

NASLOVNICA

Nevjerojatna transformacija kuhinje

Veliki zahvati u domu nužno podrazumijevaju puno ulaganja. Kada želimo adaptirati prostor moramo misliti na nekoliko osnovnih stvari - budžet, vrijeme, tlocrtno rješenje i dizajn! Naši su čitatelji prilikom transformacije stare kuhinje mislili na sve navedene stavke. Puno utrošenog vremena i ...

naslovnaaa

Proljetna preobrazba - od starog prostora do modernog doma

Dolazak sunca i proljeća donosi nam želju za promjenom! Baš kao jutra, ponedjeljci ili vikendi, i godišnja doba podrazumijevaju novi početak! Proljeće je u tom kontekstu apsolutni predvodnik jer predstavlja buđenje.

naslovna

Od temelja do postignutog cilja

Osim sve potrebne papirologije, gradnja kuće iz temelja trebala bi podrazumijevati i kvalitetan tim ljudi - prije svega dobre arhitekte i dizajnere, ali i geodete, elektrotenhičare i strojare. Oni su u stanju, zajedničkim snagama, iznjedriti jako dobar glavni projekt na temelju kojeg se može pod ...

PicMonkey Collage

Kompletna renovacija životnog prostora

Slike transformacije životnog prostora koju vam donosimo u nastavku uistinu je inspirativan primjer kako kompletna preobrazba prostora može rezultirati stvaranjem prekrasnog doma.

NASLOVNA

Transformacija Terezine kuće

U naš inbox na Facebook stranicu 1000 Ideja za uređenje interijera stigla je jedna inspirativna preobrazba doma naše čitateljice Tereze. Nakon sveobuhvatnih zahvata u ovoj adaptaciji, kao rezultat nastao je obiteljski dom uređen po mjerama i guštu vlasnika.

PicMonkey Collage

Transformacija stare kuće u prekrasan dom

Danas ćemo vas inspirirati jednom genijalnom transformacijom doma koji je nakon složenih zahvata postao ugodna, antistresna oaza za poželjeti. Odrađena je kompletna adaptacija prostora - od rušenja do zamjene instalacija.

naslovna

Kakva preobrazba: Čudesna transformacija stare kuće

Danas vam predstavljamo impresivnu transformaciju stare kuće iz čijih je ruševina nastao prekrasno uređen dom vrijedan svakog pogleda. Za stvaranje istoga bila je potrebna kompletna renovacija kako bi se prostor doveo u stanje reda.

naslovna

Potpuna adaptacija rukama naših čitatelja

Prilagodba životnog prostora opsežan je i težak posao pa mu stoga treba pristupiti s puno strpljenja i volje. Naši su se čitatelji odlučili za temeljitu adaptaciju, a to znači - rušimo sve i radimo ispočetka! Moramo priznati da je rezultat više nego sjajan.

PicMonkey Collage

Impresivna transformacija u interijeru

Prazan prostor pretvoriti u prekrasno i harmonično mjesto za život je zahtjevan zadatak kojem pristupamo s puno truda, kreativnosti i pažnje. Adaptacija, igra bojama, odabir namještaja, dekoracija - sve su to koraci ka savršeno uređenom domu.

PicMonkey Collage

Transformacija prostora u harmonični i skladno uređeni dom

Preuređenje prostora zahtijeva puno vremena, kreativnosti i novaca. Svakako da prostor u kojem ćemo živjeti želimo pretvoriti u prekrasno uređen i harmoničan interijer.

naslovna

Preobrazba stare kuhinje i kupaonice

Danas vam predstavljamo jednu odličnu preobrazbu iz koje su iz starog, ruševnog prostora nastale kuhinja i kupaonica za poželjeti. Iscrpni pothvati koje je zahtijevala ova renovacija uključivali su cijeli paket radova - od postavljanja novih instalacija do konačne faze uređenja prostora.  ...

PicMonkey Collage

Nevjerovatno lijepa transformacija u prostoru

Od ničega stvoriti nešto zavidno lijepo je izuzetno zahtjevan posao koji iziskuje puno truda, volje i kreativnosti. Pretvoriti običan prazan prostor u prekrasno mjesto za život je uistinu izazov. Adaptacija, kombinacije boja, odabir namještaja, dekoracija - sve su to stavke koje moramo proći k ...

NASLOVNA

Od ruševina do prekrasne kupaonice

U naš inbox na Facebook stranicu 1000 Ideja za uređenje interijera stigle su slike kupaonice našeg čitatelja Tomislava u stanju prije i i poslije. Nakon što pogledate slike, vjerujemo da ćete se složiti sa nama kad kažemo da je Tomislav uistinu pravi majstor jer je od ruševina napravio prek ...

naslovna

Kako je Slobodan sam uredio svoj dnevni boravak

U nastavku vam predstavljamo odličnu renovaciju dnevnog boravka gospodina Slobodana koji je napravio zaista dobar posao. On je uzeo stvar u svoje ruke i sam napravio veoma kompeksan posao u prostoriji koja najbolje odražava ukus i osobnost vlasnika.