Prije & poslije

NASLOVNA

Renovacija kupaonice na Saškin način

Osim prekrasnih fotografija vaših interijera i eksterijera, raduju nas i one prije i poslije. Ovakve projekte posebno volimo podijeliti s vama jer se na njima posebno vidi kako znate od ničega napraviti, ili barem imati viziju, interijera kojeg se ni stručnjaci ne bi postidjeli.

naslovna

Darijin šarmantni novouređeni dom

Naša se čitateljica Darija nedavno pozabavila preobrazbom svog šarmantnog mjesta pod suncem. Njen je novouređeni dom zablistao u kombinaciji shabby chic detalja, krem nijansi i odličnog razmještaja. Ono što je naša Darija u nekoliko zahvata uspjela izvesti jako se rijetko viđa.

naslovna

Od ruševnog prostora do ugodnog mjesta za život

Naš se čitatelj Branislav unazad nekoliko tjedana odlučio prepoustiti čarima uređenja - i to od samog temelja! Centralni je dio svog doma, zajedno s elegantnim hodnikom, odlučio preobraziti od početka do kraja! Danas ćemo vidjeti kako je Branislav ovaj prostor u ruševnom stanju prilagodio u ...

naslovna

Moderno uređenje našeg Kristiana

Ono što je našeg čitatelja konstantno vraćalo na našu facebook stranicu mnoštvo je ideja koje se množe posredstvom iznimno kreativnih ljudi - naših najdražih čitatelja. Kristian se jednog dana tako odlučio s nama podjeliti i neke od vlastitih inovativnih zamisli po pitanju uređenja doma. ...

NASLOVNA

Od stare i derutne do kupaonice s idealnim rješenjem

Zadnjih dana naš inbox na Facebook stranici 1000 Ideja za uređenje interijera prepun je fotografija vaših divno uređenih domova i od srca vam se zahvaljujemo što ih dijelite s nama. Danas vam predstavljamo preobrazbu male kupaonice naše čitateljice Petre.

naslovna

Markova temeljita prilagodba životnog prostora

Useljenje u novi dom u pravilu je zahtjevan i težak posao. Ako se useljavamo u prostor koji je prethodno potrebno u potpunosti prilagoditi, stvari se nužno kompliciraju. Naš se čitatelji Marko, međutim, sjajno snašao! On je svoj prostor od početka do kraja adaptirao sam.

NASLOVNICA

Nevjerojatna transformacija kuhinje

Veliki zahvati u domu nužno podrazumijevaju puno ulaganja. Kada želimo adaptirati prostor moramo misliti na nekoliko osnovnih stvari - budžet, vrijeme, tlocrtno rješenje i dizajn! Naši su čitatelji prilikom transformacije stare kuhinje mislili na sve navedene stavke. Puno utrošenog vremena i ...

NASČOVNA

Kako je tekla kompletna renovacija jedne kupaonice

Danas vam predstavljamo kompletnu renovaciju kupaonice našeg čitatelja Tomislava koji je prošao sve faze adaptacije kupaonskog prostora i kao rezultat dobio kupaonicu po svojoj mjeri. Adaptacija kupaonice izuzetno je kompliciran i složen posao koji zahtijeva pametno promišljanje i dobru organiz ...

naslovna

Naša je Helena nastavila s preuređenjem svog doma!

Nakon što nam je poslala fotografije svoje stare, ali i nove preuređene kuhinje, naša se marljiva Helena skupa sa svojim suprugom bacila na renoviranje dječje sobice. Od prostorije koja sama po sebi nije bila loše uređena, Helena je ipak stvorila zaista impresivno mjesto.

NASLOVNA

Najbolje adaptacije prostora naših čitatelja

Naši su čitatelji nevjerojatni majstori, maštoviti kreativci, a nadasve vrlo vrijedni i marljivi ljudi. To se pokazalo brojnim transformacijama njihovih domova koje smo unatrag dvije godine dobili na pregled. Iako je jako teško odlučiti tko se od njih pokazao više inovativnim i više talentira ...

naslovn

Nova kupaonica naše Kate

Svaki nam dan donosi nešto novo! Iako su ti noviteti često nepredvidljivi i spontani, mogu biti povezani i uz pomno osmišljene projekte. U trenutku kada su sve naše ideje spremne i kad smo sigurni da ih možemo provesti u djelo bez straha, motivirani smo za mukotrpan rad!

NASLOVNA

Adaptacija Helenine kuhinje

Naša se čitateljica Helena ovog proljeća odlučila na temeljitu preobrazbu svog kuhinjskog prostora. U njenu je staru kuhinju uloženo puno truda i vremena da bi dobila nov i moderan izgled. Proces prilagodbe ove prostorije možete pratiti u fotogaleriji koju smo danas pripremili.

naslovnica

Rustikalni šarm u interijeru

Jednostavnost življenja nigdje nije toliko izražena koliko u prostorima dizajniranim u rustikalnom duhu. Toplina i šarm koji proizlaze iz ovakvih interijera mogu stvoriti toplu, obiteljsku atmosferu u svakom domaćinstvu.

naslovna

Potpuna adaptacija rukama naših čitatelja

Prilagodba životnog prostora opsežan je i težak posao pa mu stoga treba pristupiti s puno strpljenja i volje. Naši su se čitatelji odlučili za temeljitu adaptaciju, a to znači - rušimo sve i radimo ispočetka! Moramo priznati da je rezultat više nego sjajan.