Čitatelji pišu

NASLOVNA

Svjetlanin stan - Veseli i razigrani dom

Dobrodošli u Svjetlanin stan - veseli i razigrani dom koji na prvu odaje dojam ugodnosti i topline. Jednostavnost u kombinaciji sa veselim bojama i detaljima ovaj dom čini pravom malom oazom koja oduševljava na prvi pogled.

naslovna

Isidorin dom: Prekrasan stan uređen u moderno-rustikalnom stilu

Ovom prilikom vodimo Vas u lijepo uređeni interijer naše čitateljicOvom prilikom vodimo Vas u lijepo uređeni interijer naše čitateljice Isidore koja je napravila savršenu harmoniju modernog i rustikalnog stila. Dominantna bijela boja sa zanimljivim rustikalnim dekorativnim elementima daje sav ...

naslovna

Boženin stan inspiriran jarkim bojama

Naša čitateljica Božena poslala nam je slike svoga doma u kojemu prevladavaju jarke boje. Iako kombinacija puno boja u interijeru sa sobom nosi određenu dozu rizika, Božena je to iskombinirala sa stilom i ukusom. Kada se biraju boje za interijer, uvijek treba znati da nije dovoljno samo staviti ...

naslovna

Raskoš i ljepota u vrtu naše čitateljice

Puno ljudi sanja o velikom vrtu, ali mali broj nas ima tu privilegiju. Tko ne bi poželio prekrasni, prostrani vrt, opuštajuću oazu za uživanje u kojoj se mogu provoditi predivni dani.

NASLOVNA

Dom Elen Ban: Mediteranski stil uređenja na savršen način

Dobrodošli u prekrasni mediteranski dom naše čitateljice Elen Ban. Ova kuća nalazi se u Splitu, 200 metara od mora, a Elen Ban ju je dizajnirala sama. Jednostavnost i funkcionalnost glavne su odlike mediteranskog stila i to se jako dobro vidi na ovom primjeru.

naslovna

Marijanina kamena kuća u Dalmaciji

U naš inbox na Facebook stranicu 1000 ideja za uređenje interijera stigle su nam slike jedne prekrasne kamene kuće. Kada ju je naša čitateljica Marijana renovirala ostavila je kamene zidove koji danas slove kao jako popularna dekoracija u interijeru.

naslovna

Slađin dom: Zeleni detalji čine čuda

Slađa nam je poslala slike svojeg prekrasnog doma. Definitivno nam je dočarala kako se zelena boja može savršeno uklopiti u interijer, ali treba paziti kako bi ju uspjeli uskladiti s ostalim komponentama uređenja.

naslovna

Marinin dom prije i poslije: Od starog do modernog stana

Naša čitateljica Marina je preuređivala svoj dom i odlučila je s nama podijeliti slike svojeg stana prije i poslije. Radi se o potpunoj preobrazbi: stari i dotrajali namještaj zamijenio se novim i modernim.

naslovna

Stanislavin dom: Šarmantni iznajmljeni stan u shabby chic stilu

Slike doma naše čitateljice Stanislave odličan su primjer kako se i iznajmljeni stan može urediti s puno ukusa, a bez previše novca. Ovaj dom dobio je jako puno šarma i topline zbog unosa daška shabby chic stila koji je zadnji par godina postao jako popularan u uređenju interijera.

naslovna

Jasminkina brvnara: Čarobni interijer za poželjeti

U naš inbox na stranicu 1000 Ideja za uređenje interijera stigle su slike jedne prekrasne brvnare naše čitateljice Jasminke- drvene kuće koja izgleda kao da je izašla iz bajke. Autentično uređen interijer čini jednu prekrasnu stilski zaokruženu priču koja će malo koga ostaviti ravnodušn ...

NASLOVNA

Marijanin dom - Prekrasno uređena pametna i niskoenergetska kuća

Manje je više - glavno je pravilo minimalističkog uređenja doma koje je u zadnje vrijeme sve popularnije. Dokaz za to su i brojni interijeri koji stižu na našu Facebook stranicu 1000 Ideja za uređenje interijera, a među njima se našao i Marijanin dom.

naslovna

Josipin dom: Savršeni spoj klasičnog i modernog stila

Naša čitateljica Josipa poslala nam je slike svoga doma koji je savršen primjer kako spoj modernog i klasičnog stila uređenja može izgledati i više nego dobro. U uređenju ovoga interijera da se primjetiti kako se jednoličnot koja se zna pojaviti kod modernih i mininalističkih uređenja mo ...

naslovna

Ivanin stan inspiriran štiklama

Ivana nam je poslala slike svoga doma koji je pravi predstavnik uređenja stana po ženskom ukusu. Kada kažemo ženski stan mislimo na nježne tkanine s cvjetnim uzorcima te pastelne boje.

NASL

Jelenin dom - Decentnost i elegancija u bijelome

Naša čitateljica Jelena poslala nam je slike svojeg stana kod kojega nas je najviše oduševio način na koji je bijela boja stvorila decentnost i eleganciju u ovome interijeru. Poznato je da je bijela boja jedna od najpopularnijih boja koja se vrlo lako može uklopiti u različite stilove.