Čitatelji pišu

naslovna

Marinina fantastično uređena kupaonica

Vjerujemo da ćete se složiti s nama kad kažemo da je kupaonica jedna od najvažnijih prostorija u domu i baš zato je uređenje uvijek pravi izazov. Spojiti funkcionalnost i estetiku kako bismo dobili udobnu prostoriju u kojoj ćemo se opuštati i obavljati rutinske aktivnosti nije niti malo laga ...

NASLOVNA

Jasminin jednostavno uređeni dom

Svakim danom iznova nas obradujete slikama svojih domova i na tome smo vam uistinu zahvalni. Naš inbox na Facebook stranici 1000 Ideja za uređenje interijera prepun je vaših inspirativnih slika i uistinu nam je veliko zadovoljstvo što ih možemo podijeliti s ostatkom naše zajednice.

PicMonkey Collage

Selmin prekrasni dom ispunjen mnoštvom detalja

Puno dobrog stila na jednom mjestu - tako bismo opisali naš inbox u koji nam svakodnevno pristižu fotografije naših vjernih čitatelja na kojima su prikazani njihovi harmonični i skladno uređeni domovi. Maštovite kombinacije boja, prekrasni komadi namještaja, mnoštvo preslatkih detalja, harm ...

naslovna

Odlično uklopljene tapete u Brzanetinom domu

Dobrodošli u dom naše čitateljice Brzanete koja je velika obožavateljica zidnih tapeta. Iako su jedno vrijeme bile zanemarene i smatrane staromodnima, u zadnje vrijeme doživjele su svoj veliki povratak u svijet uređenja interijera.

NASLOVNA

Žuta boja u Sanelinom domu

U naš inbox na Facebook stranicu 1000 Ideja za uređenje interijera stigle su slike Sanelinog doma. Naša čitateljica je svoj dom je uredila na jednostavan način, a cjelokupno uređenje "začinila" je raznoraznim detaljima koji su se odlično uklopili u ovaj interijer.

PicMonkey Collage

Igra bojama u Ivaninom i Lukinom domu

Vodimo vas u Ivanin i Lukin dom koji odiše ljepotom i elegancijom. Ono što nam se posebno svidjelo u ovom interijeru je igra bojama koja se manifestria kroz integraciju različitih boja u različitim prostorijama.

NASLOVNA

Marinelin udobni, obiteljski dom

Dobrodošli u Marinelin udobni, obiteljski dom u kojemu je maksimalno iskorišten svaki kvadrat prostora. Posebna pohvala ide za fenomenalno izvedeni open space koncept koji inače u prostoru osigurava puno reda te vizualno povećava interijer.

naslovna

Moderni stan u potkrovlju

Danas vas vodimo u moderni stan u potkrovlju naše čitateljice Emine. U ovako visokim prostorima, neobičnih i kosih ploha, potrebno je pametno promisliti o organizaciji kako bi se iskoristio na maksimalan način. Naša čitateljica to je odradila i više nego fantastično i tako dobila ugodan, pro ...

NASLOVNA

Nekoliko inspirativnih detalja iz domova naših čitatelja

Važnost detalja u cjelokupnom uređenju doma neosporna je. Točka na i, oni su ti koji su zaslužni za unošenje vlastite osobnosti u vlastiti životni prostor i to je stavka koja im itekako daje na važnosti. Zato treba pažljivo razmisliti prije nego što krenemo u dekoriranje - zadnju fazu uređ ...

NASLOVNA

Anin svijetli i prozračni dom

Dobrodošli u Anin svijetli i prozračni dom koji je naša čitateljica uredila s jako puno stila i ukusa. Kombinacijom dominacije bijele boje, tamnog namještaja i opeke naša je čitateljica stvorila ugodan i prozračan ambijent u kojemu je boravak, vjerujemo, pravo zadovoljstvo.

NASLOVNA

Simpatično uređenje koje ima sve potrebno za ugodno stanovanje

Naša čitateljica koja je zatražila anonimnost poslala nam je slike svog doma koji ima sve komponentne ugodnog ambijenta. Simpatično uređenje koje ima sve što je potrebno za ugodno stanovanje - tako bismo najjednostavnije opisali ovaj interijeri koji vrijedi pogledati.

NASLOVNA

Marinin dom u crveno - bijeloj kombinaciji boja

Vodimo vas u prostrani, elegantni dom naše čitateljice Marine u kojemu dominira crveno - bijela kombinacija boja. Ona je zahvaljujući jednostavnom pristupu uređenju interijera stvorila ugodan ambijent u kojemu vlada sklad i harmonija.

PicMonkey Collage

Simonin dom u kojemu dominira smeđa boja

Simona nam je poslala slike svog doma u kojemu dominira smeđa boja. Smeđa i bež boja dvije su neutralne boje koje definitivno kotiraju vrlo visoko kad je riječ o popularnosti boja u uređenju interijera. One vrlo lako u kombinaciji sa pažljivo odabranim komadima namještaja i dekoracija mogu st ...

PicMonkey Collage

Anitin zavidno lijep interijer

Ni danas nam ne manjka inspiracije kada su u pitanju lijepo uređeni interijeri i to sve zahvaljujući našim divnim čitateljima koji nam svakodnevno otvaraju vrata svojih harmoničnih domova. Puno lijepih kombinacija boja, sklada, harmonije i elegancije se krije u njihovim životnim prostorima.