Čitatelji pišu

NASLOVNA

Marinin dom u crveno - bijeloj kombinaciji boja

Vodimo vas u prostrani, elegantni dom naše čitateljice Marine u kojemu dominira crveno - bijela kombinacija boja. Ona je zahvaljujući jednostavnom pristupu uređenju interijera stvorila ugodan ambijent u kojemu vlada sklad i harmonija.

PicMonkey Collage

Simonin dom u kojemu dominira smeđa boja

Simona nam je poslala slike svog doma u kojemu dominira smeđa boja. Smeđa i bež boja dvije su neutralne boje koje definitivno kotiraju vrlo visoko kad je riječ o popularnosti boja u uređenju interijera. One vrlo lako u kombinaciji sa pažljivo odabranim komadima namještaja i dekoracija mogu st ...

PicMonkey Collage

Anitin zavidno lijep interijer

Ni danas nam ne manjka inspiracije kada su u pitanju lijepo uređeni interijeri i to sve zahvaljujući našim divnim čitateljima koji nam svakodnevno otvaraju vrata svojih harmoničnih domova. Puno lijepih kombinacija boja, sklada, harmonije i elegancije se krije u njihovim životnim prostorima.

naslovna

Marinin urbani dom

Danas vam otvaramo vrata Marininog doma koji nas je uistinu oduševio svojim urbanim dizajnom, a posebno će inspirirati one koji se vole poigrati stilovima u prostoru. Urbani štih u ovom domu postignut je zanimljivim i šarmantnim koketiranjem modernog i rustkalnog stila.

NASLOVNA

Uređenje Mirjanine kuhinje i dnevnog boravka

Dom naše čitateljice Mirjane čija vam vrata otvaramo može se pohvaliti jednostavnim, ali odličnim uređenjem koje je vrijedno svake pohvale. Kako bi stvorila dom koji će podjednako zadovoljiti estetske i funkcionalne kriterije, odlučila se za jednostavne i praktične komade namještaja koje j ...

PicMonkey Collage

Aleksandrin moderni i prekrasni dom

Svakodnevnu inspiraciju pronalazimo u domovima naših čitatelja, a danas nas je posebno oduševila naša čitateljica Aleksandra. "Otvorila" nam je vrata prostora u kojemu živi, te nas upoznala s izuzetno modernim i prekrasnim uređenjem.

PicMonkey Collage

Marijin skladno uređeni i harmonični dom

I danas smo inspirirani dobrim stilom kad je uređenje interijera u pitanju, i to sve zahvaljujući našim vjernim čitateljima koji nam "otvaraju" vrata svojih prekrasnih domova. Čitateljica Marija nam se također pridružila s fotografijama svog prekrasno uređenog doma koji pršti harmonijom i d ...

PicMonkey Collage

Igra bojama u Ivaninom i Lukinom domu

Vodimo vas u Ivanin i Lukin dom koji odiše ljepotom i elegancijom. Ono što nam se posebno svidjelo u ovom interijeru je igra bojama koja se manifestria kroz integraciju različitih boja u različitim prostorijama.

NASLOVNA

Marinelin udobni, obiteljski dom

Dobrodošli u Marinelin udobni, obiteljski dom u kojemu je maksimalno iskorišten svaki kvadrat prostora. Posebna pohvala ide za fenomenalno izvedeni open space koncept koji inače u prostoru osigurava puno reda te vizualno povećava interijer.

PicMonkey Collage

Kako je Adnan transformirao svoj dom

Od ničega napraviti nešto impresivno i novo je uistinu zahtjevan posao, ali i zabavan izazov, pogotovo kada je u pitanju transformacija prostora u kojemu živimo. Svatko od nas želi da mu dom bude lijepo uređen, ugodan, siguran i funkcionalan, no potrebno je "prijeći" puno koraka kako bi došli ...

naslovna

Salihin obiteljski dom

U naš inbox na Facebook stranici 1000 Ideja za uređenje interijera stigle su slike Salihinog doma. Naša čitateljica je svoj životni prostor uredila po svom guštu i nije se ustručavala u njega udahnuti dašak svoje vlastite osobnosti. To se najbolje vidi kroz odabir dekoracija - sitnica koje ...

NASLOVNA

Natašin šarmantni dom

Vodimo vas u Natašin šarmantni dom koji je naša čitateljica uredila po svom guštu i ukusu. Ona je namještaj, dekoracije i boje odabrala isključivo po svojoj želji i nije se vodila striktnim stilom uređenja.

naslovna

Ivanin jednostavno uređeni dom

Dobrodošli u Ivanin dom - jednostavno uređeni interijer koji je naša čitateljica uredila po svom ukusu. Uz minimum namještaja i dekoracija, naša čitateljica je postigla sklad i harmoniju u svom životnom prostoru i morate se složiti s nama da su rezultati i više nego dobri.

NASLOVNA

Marijin elegantni dom

Dom naše čitateljice Marije čije vam slike donosimo u nastavku elegantan je interijer koji je prepun odličnih ideja za uređenje. Nama se posebno sviđa odabir dekoracija i boja, a najreprezentativniji je svakao dnevni boravak.